Nye leiligheter på Bø

Vi bygger nå 2 boenheter med 2 selveieleiligheter i hver sentralt på Bø. Leilighetene er tilrettelagt for eldre beboere og andre som vil bo mer lettvint enn i mange eldre hus.

Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med Øystein Rugtveit på telefon, e-post eller brev:
Øystein Rugtveit
Steinsland
3753 Tørdal
Telefon. 902 69 800
e-post. oystein.rugtveit@dean.no

Vi ser her Steinslandskrysset og bedhuset på Bø

Utdrag fra Drangedalsposten 8 mars 2012

Satser friskt på leiligheter i Tørdal

Å bygge leiligheter for eldre frigjør samtidig hus for familier som vil flytte til Tørdal, påpeker Øystein Rugtveit i Tørdal bygdeutvikling. Per i dag er det få boliger å få kjøpt i Tørdal. Å bygge leiligheter for eldre frigjør samtidig hus for familier som vil flytte til Tørdal, påpeker Øystein Rugtveit i Tørdal bygdeutvikling. Per i dag er det få boliger å få kjøpt i Tørdal.

Planhuset er i gang med tegning av to boenheter, sentralt på Bø i Tørdal. I hver av boenhetene skal det være to selveierleiligheter. De største vil være på 80 kvadratmeter og de minste på 70 kvadratmeter, og målgruppen er først og fremst eldre i bygda. Leilighetene skal derfor ha universell utforming.

Mangel på boliger
Tørdal bygdeutvikling står bak satsingen, og boligstiftelsen har bidratt med midler. Økonomisk gevinst regner de ikke med. Håpet er å gå i null økonomisk, og samtidig skaffe flere innbyggere til bygda.

LES HELE SAKEN I UKENS PAPIRUTGAVE

VIL BYGGE LEILIGHTER: Øystein Rugtveit foran jordet hvor det kan bli nye leiligheter. FOTO: ÅSE DVERGSDAL

Vist 136 ganger. Følges av 1 person.